Om oss

Vi er et ledende fagmiljø innen kompetanseutvikling og læring. 
Vi utvikler voksne mennesker som ønsker seg inn i arbeidslivet og de som allerede er i arbeid.

Visjon

Vi får folk til topps!

Vi skaper vinnere, og for oss er en vinner en person eller gruppe som når sine egne mål. Visjonen vår handler om å peke ut en retning, velge hvilken topp en skal bestige og mobilisere de ressursene en har for å nå toppen.

Vi i Menko vil være behjelpelig med å finne en retning eller velge en topp, og vi gjør det på en måte som sikrer at du klarer noe mer enn å bare nå denne ene toppen – vårt mål er nemlig også å gjøre deg i stand til å nå nye topper som du velger deg i fremtiden.

VERDIER

Ydmyk

Vi er ydmyke fordi vi tar mennesker på alvor, hører på hva de forteller og utfordrer dem der de trenger utfordringer. Vi vet at vi ikke er «eksperter» som eier sannheten. Den beste løsningen er den som hver person finner selv.

Engasjert

Vi er engasjerte fordi vi er til stede, bryr oss om mennesker og er med på både oppturer og nedturer. Læring er ikke å fylle et kar, men å tenne en ild. Vårt engasjement smitter over på andre, tenner en flamme og skaper energi på vei opp til toppen.

Smidig

Og vi er smidige fordi mennesker har forskjellig behov og følelser, fordi vi er løsningsfokuserte og fordi det simpelthen kreves i et komplekst og skiftende samfunn. Vi vet at det ikke finnes ett konsept som er riktig for alle. Vi tilpasser vårt arbeid til hver person og hver gruppe ut fra deres forutsetninger og behov.